Ο Ε.Ο.Σ. Χανίων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 19η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση. Η 19η Π.Σ.Σ. πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του πανέμορφου οροπεδίου Ομαλού Λευκών Ορέων, του Δήμου Πλατανιά Χανίων Κρήτης, όπου βρίσκεται το φημισμένο σπηλαιο-βάραθρο “του Τζανή ο Σπήλιος”, το τετραήμερο από την Πέμπτη 08/09 έως και την Κυριακή 11/09/2016. Η συνάντηση τελούσε υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Το οροπέδιο Ομαλού Χανίων και η ευρύτερη περιοχή του, εκτός από την υπέροχη ορεινή φύση, το Φαράγγι Σαμα-ριάς, του Τζανή το Σπήλιο και τις υπόλοιπες ομορφιές που προσφέρει, έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα σπήλαια, σπηλαιοβάραθρα και γεωλογικούς σχηματισμούς. Ο Σύλ-λογος μας γνώρισε στους συμμετέχοντες της συνάντησης, κάποιες από τις όμορφες υπόγειες γωνιές της περιοχής αυτής, με επισκέψεις – δραστηριότητες σε επιλεγμένους προορισμούς και τοποθεσίες.

Τα τελευταία ενημερωτικά δελτία της διοργάνωσης με το Πρόγραμμα της 19ης Π.Σ.Σ., που είχε πολλά ενδιαφέ-ροντα στοιχεία, που διευκόλυναν τη συμμετοχή, το Πρόγραμμα Παρουσίασεων της Συνάντησης και ένα πολύ χρήσιμο Ενημερωτικό Δελτίο με πληροφορίες για το σπη-λαιοβάραθρο του Τζανή, είναι διαθέσιμα με ένα κλικ εδώ:Τρίτη ΕνημέρωσηΠρόγραμμα 19ης Π.Σ.Σ.Πρόγραμμα παρουσιάσεων και το Ενημερωτικό Δελτίο για Σπηλαιοβάραθρο Τζανή.